Acamnia

From the blog

Ένα μοναδικό serum με 1,5% Υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους απο τη Acamnia!

Ένα μοναδικό serum με 1,5% Υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους απο τη Acamnia!

 

Στα βασικά βήματα της φροντίδας του προσώπου μας μην ξεχνάς ότι είναι ένα καλό serum. Όχι μόνο γιατί σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα μπορεί να μας φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά γιατί είναι το προϊόν που προετοιμάζει ιδανικά την επιδερμίδα να δεχτεί την υπόλοιπη φροντίδα. Επιλέγουμε πάντα το δικό μας serum με βάση τις ανάγκες μου ώστε να απολαύσουμε τα οφέλη του.

Η δική μου πρόταση σήμερα είναι το μοναδικό Serum με 1,5%Υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους Acamnia, ένα εξαιρετικό προϊόν σε απίθανη άτιμη με όμως άμεσα και εξαιρετικά αποτελέσματα. Ακολουθήσε με να το ανακαλύψουμε μαζί.

Γιατί να το δοκιμάσεις…

Γιατί προφέρει βαθιά ενυδάτωση, ομοιομορφία στην απόχρωση της επιδερμίδας αφού προλαμβάνει τις πανάδες και παράλληλα μας προσφέρει ανάπλαση. Απαλός, δροσερός, full ενυδατικός, η ιδανικά βάση πριν την κρέμα μας ή το αντιηλιακό μας. Μια καθημερινή συνήθεια, με απίστευτα οικονομική τιμή που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.

Γιατί ξεχωρίζει…

Γιατί περιέχει το καινοτόμο φυτικό καλλυντικό Hyaluronic 4D 1,5% with citrus fruits, είναι για όλους τους τύπους δέρματος, με αντιρυτιδική, ενυδατική και συσφιγκτική δράση που βοηθάει αποτελεσματικά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το υαλουρονικό τελευταίας τεχνολογίας σε 1,5% περιεκτικότητα μαζί με εκχύλισματα εσπεριδοειδών και λεμόνι ενισχύει τον συνδετικό ιστό διατηρώντας τη σφριγηλότητα του δέρματος, δίνει λάμψη και φρεσκάδα. Ιδανικό για τις καθημερινές πρωινές εμφανίσεις μέρες χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα.

Βρες το εδώ, δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!!

Πόπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Follow us - Like us

Acamnia

  Δοκιμάστε τα προϊόντα μας και η Λάμψη της νιότης  μπορεί να γίνει πραγματικότητα

 

                  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

τα καινοτόμα δερμοκαλλυντικά μας μπορείτε να τα παραγγείλετε

 

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ  ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ – YOU TUBE  

πατήστε  εδώ